lördag 12 september 2009

D K N Y again !


dkny har haft en vining och här är några av plaggen som modellerna bärde .
från vänster:
1.En svart/vit, klänning/tunika med långa armar .Den är mönstrad och knuten i midjan .

Hon bär en svart hatt till .och har svarta högklackat .Outfiten passar till tex, ute fest/middag på stranden maybe och bärs på sommaren.
2.en svart v-ringad topp med långa armar . Sen har han också vita shorts som är långa och hon bär dom från midjan , men ett grått skärp till . denna outfiten passar till fest men även vardag , på stan kanske. Han bär vit/oranga högklckat till de.
3. Modellen bär en svart klänning som påminner om en skjorta upptill . Hon har ett svart / orange randigt skärp som är knutet i midjan. outfiten passar till vardag men man kan även ha den till fest . Hon bär samma skor som modell två.
4. Den här outfiten är min absoluta favorit , love it ! hon bär en vit sommar/vår jacka men inget nertill . Jackan har svarta knappar , hon bär en svart sjal under jackan . Han bär en svart sol hatt med en silver väska till. outfiten passar till att ha på stan tycker jag.
5. Nästa modell bär en grå / svart nån form av baddräkt . Men en orange / svart randig kofta över . Hon bär gråa högklackat . Denna outfiten passar ju som bäst på stranden ofc .
6. En orange / svart randig klänning med lite större ränder, men långarmad. Hon bär svarta lack klackaskor. Outfiten passar till vardags och till fest . det är ett + att den passar till både och. i midjan har hon ett orange rosett sjal /skärp.
7. Nästa modell bär en randig tröja med färgerna åter igen orange/svart. till det bär hon en vanlig simpel svart kjol . Denna outfiten passar till vardags , men kan även ha den till många tillfällen. till det har hon likadana svarta skor som den förra outfiten.
8. En vit / orange / svart bles med ett orange randigt skärp i midjan . Sen en svart långkjol till de. Hon har ett svart band i håret med solglasögon till de. Hon bär också dom svarta lack skorna . Outfiten tkr jag passar mest till en dag på stan eller kanske till nån utomhus fest.
9. Nästa outfite består utan en svart / vit tunika med ett svart/vitt randigt skärp i midjan . Tinikan är som en ihop knäppt skjorta däruppe ungefär. till det bär hon (som alla andra modellerna ) högklackde skor , denna gången i grått. outfiten passar till att ha till middag / jobb ( om man jobbar på ett ställe där det är lämpligt att ha).men passar även att ha på stan.

10. Nästa modell bär en svart t- tröja klänning och har en svart/vit randig tröja under . I midjan har hon två skärp , ett randigt och ett vitt. till de har hon vita hög klackat . Outfiten tkr jag passar att ha i vardagen , kanske på stan eller liknande.

japp de var allt jag hade och säga om deras outfites.
puss & kram !

I LOVE DKNY!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar